BellCam mostra imatges en directe de Belltall (Conca de Barberà, Catalunya) i informa del temps que hi fa. Consta de tres apartats:

El primer presenta els valors enregistrats per una estació meteorològica. Temps actual mostra un recull d’aquests valors que s’actualitza cada 3 minuts. Quadre numèric i Quadre analògic són uns compendis de la situació. Els Gràfics mostren l’evolució del temps durant diversos períodes. Predicció presenta el temps que farà en els próxims dies segons l’Agència Estatal de Meteorologia.

El segon apartat presenta les vistes captades per dues càmeres, una orientada al Nord i l’altra a l’Est. Vista actual és una instantània que es renova cada 5 minuts. Càmera en línia permet veure-la en directe i canviar-ne el punt de mira (sovint també s’escolta el so ambiental). Vídeos mostra uns muntatges amb vistes captades en les últimes 24 hores i en els últims 30 dies. A Terra de comes hi ha altres vídeos fets amb aquestes vistes.

Finalment, el tercer apartat mostra un croquis del firmament, així com les hores de Sol, les hores de Lluna i la fase lunar.

Darrere BellCam hi ha la següent tecnologia: dues càmeres Panasonic WV-SW172, una estació meteorològica Davis Vantage Pro2+ i un servidor de dades meteorològiques Meteohub en un microordinador ALIX3.

L’adquisició de les càmeres i de l’estació ha comptat amb el patrocini de l’Associació de Veïns i Amics de Belltall, i de l’Agrupació d’Agricultors de Belltall.

Amb motiu dels mil dies de presència de BellCam a Internet, el 10/10/2010 es va fer aquesta presentació.

BellCam, així com la pàgina facebook associada, és una web produïda per Xavier Berenguer de cal Gran.

Latitud 41º30′ N (41,50)
Longitud 1º11′ E (1,18)
Altitud 780 m
És una web